Blogg

Vårt tem växer och vi har med Makedonien och Turkiet i vårt tem som har sitt första möte ikväll kl 22 svensk tid och sen har jag och Susanne Lantz vårt första nöte med svensk presentation på torsdag kl 19 och likadan länk är det söndag kl 19 med ett tag framöver kommer vi ha dessa möten så häng på....

ikväll hade jag mitt första zoom möte och det var en väldigt kort men ändå hyffsat mycket kom med. Såklart ska vi ha mer med Fixit Easy konceptet framöver och mer om produktinnehåll men detta var em början ivarjefall.
Jag hade teammöte för några i QuiAri Sweden teamet och med oss ikväll var Anette Eskilsson för San Augustin på...

QuiAri produkter har innehåll av Maqui. Hela vägen från Patagonien, Chile, förser Maqui Berry människor runt om i världen med antioxidanter och viktiga näringsämnen för att hjälpa dig genom din dag. QuiAri är den första att ta med sig detta lila bär till marknaden och hjälper människor att bli friska och leva sitt bästa liv! Maqui är ett superbär...

Idag gjorde jag en vanilj med frysta hallon igen. Så svalkande och god i värmen Rikligt med hallon gav en härlig konsistens och toppad med färska jordgubbar. Mums!! Verkligen smarrigt.

Ja det är verkligen detta du behöver och DU måste testa. ALLA säger Woaw vad hände här? och helt galet vilken energi produkterna ger trots att jag inte alls äter lika mycket och börjat träna en del med.
Whoop Whoop 💜

Nu kör vi igång vårt nya viktkoncept med QuiAri. Imorgon lanseras det och vi är ett gäng som testat produkterna nu och jag Eva-Lena Ivarsson kommer driva podden och ha hjälo av kollegor och teampartners att fylla med bra innehåll.
Vi som bygger upp det här koncepte ihop är jag och min businesspartners Jim Persson. Veta mer om oss...